maanantai 31. joulukuuta 2012
Piparikakku
Joulunajan ehdoton suosikkikakku on tämä piparikakku.
Vuoraa ensin iropohjavuoka kelmulla.
Laita pohjalle kokonaisia pipareita nurin päin. (Itse käytin gluteenittomia pipareita)
Valmista massa:
1prk rahkaa
2prk Flora vispiä
1prk maustamatonta tuorejuustoa
sokeria
Jaa massa kahteen osaan.
Toiseen osaan tulee reilu puoli pussia omar-karkkeja paloiteltuna.
Toiseesn osaan tulee 1 levy Fazer sinistä sulatettuna.
Laita pipareiden päällä omarseos.
Sitten piparikerros (kokonaisia pipareita vieriviereen)
Pipareiden päällä fazer sininen-seos.
Lopuksi vielä piparikerros.
Pakasta kakku, ota sulamaan hyvissä ajoin ennen tarjoilua.
Ps.laita piparit aina nurinpäin, sillä kakku kumotaan pakastamisen jälkeen
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Vaikuttipas mielenkiintoiselta, tätähän pitää kokeilla!
VastaaPoista