maanantai 24. syyskuuta 2012

Neulottu tyyny

Tässä lopputulos neulomastani tyynynpäällisesta. Tykkään tästä niin, että eteisen pinnatuolin päälle täytyy tehdä toinen samanlainen.
Olohuoneen mattokin vaihtui taas valkoiseen, kun kulkua takaterassille ei enää juurikaan ole näin syksyllä. Kesällä likaa kantautuu ulkoa niin paljon, että valkoinen matto on täysi mahdottomuus pitää valkoisena.

9 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen! - paukku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paukku, eikun puikot heilumaan :-)
   Tämän tyynyn myötä olen alkanut haaveilee olkkariin sellasta mattoa ku teillä... Jotain samaa niissä.

   Poista
 2. Ihanat on kyllä tyynyt!! Mäki haluun;):)

  VastaaPoista
 3. Neulotut tyynynpäälliset ovat olleet minunkin mielessäni, mutta langan menekki ja yhden kerän hinta vähän jarruttavat. Kiva, että kerroit blogistasi, tulen käymään täällä uudelleenkin. Ja teillä on kaunis koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että itse tehdylle tyynylle kertyy yllättävästi sitä hintaa pelkistä langoista, niitä ei ihan eurolla saa :)

   Poista
 4. miten olet neulonut tämän? väärää, oikeaa, väärää vai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä väriä aina kerrallaan kaksi kierrosta. Mustat kierrokset aina oikeaa, ensimmäinen valkoinen kierros oikeaa, toinen valkonen kierros nurjaa. Blogin vasemmasta reunasa jos klikkaat tunnisteista neulominen, näet millainen tyyny on toiselta puolelta. Tyynyt on siis kaksipuoleinen.

   Poista
 5. Tosi kiva lopputulos.:) itse pakkasin juuri automatkalle langat tyynya varten mukaan, joten saa nähdä mitä siitä syntyy.:)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit jäljen käynnistäsi. Kommentti ilahduttaa aina.