tiistai 11. syyskuuta 2012

OlohuoneOlohuone kaipaisi sohvapöytää.
Muutamia ehdokkaita on. Mikä on sinun ehdotuksesi?
Uudet nojatuolit vågö-tuolien tilalle on ollut tarkoitus myös hommata, mutta nämä ikean tuolit ovat ajaneet asiansa niin hyvin, ettei uusien hommaamisella nyt kiirettä. Näiden tuolien ilmettä saa helposti muutettua tekstiileillä pehmeämmiksi ja kutsuvammiksi. Talvisin olen pitänyt niiden päällä taljaa. Ehkä ne taljatkin voisi jo kaivaa varaston kätköstä.
Huomasitteko vihreät sitko-teippilistat :) Ehkä nekin saadaan peittoon tässä syksyn mittaan.

18 kommenttia:

 1. Kivannäköinen olkkari teillä, avara ja valoisa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis ja valoisa olohuone! Hmm itselleni tuli mieleen että koska ikkunalasit ovat noin suuret, voisi läpinäkyvyys toistua olohuoneen pöydässä? Iskussa on tosi kaunis AIR-sohvapöytä: http://www.iskukoti.fi/koti/actions/customer_base/product/ProductView.action?selectedProductFamilyId=70643&productId=2494438&returnUrl=http%3A%2F%2Fwww.iskukoti.fi%3A80%2Fkoti%2Factions%2Fisku%2Fproduct%2FProductFamilySearch.action%3FnaviSection%3Dproducts%26productFamilyId%3D70643&naviSection=products.

  Tässä vielä pari inspiskuvaa: http://pinterest.com/pin/60094976248478103/, tai sitten pyöreä valkoinen: http://pinterest.com/pin/60094976248128303/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä. Passaisivat varmasti oikeenki kivasti meille nuo sun ehdotukset. Itselläki ollu alunperin lasipöytä mielessä, mutta kun meillä sitä lasipintaa riittää (ikkunat ja lasikaiteet) niin ajattelin, että jos sittenkin vastapainoksi jotain muuta. Se valkoinen pöytä inspiskuvassa oli tosi kiva, ehkä jotain sellasta :)

   Poista
 3. Onpa teillä hurjan kaunis olohuone! Tumma lattia tuo kivan kontrastin muuten vaaleaan ympäristöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän itse myös tosi paljon tumman lattian tuomasta kontrastista.

   Poista
 4. kaunis paikka! ja ihana lattia!!
  Sitä haluisin kysyäkki että näkyykö lattialla joka ikinen roska ja pölypallero? ;D
  -C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän mustassa lattiassa näkyy roskat ja tietty pölykin, mutta niin kuulemma valkoisessakin. Mutta vaikka meilläkin neljä pientä muksua tässä pyörii niin en ole katunut mustan lattian laittamista. Imuria heilauttaa aina välillä niin hyvä taas vähän aikaa :)

   Poista
 5. VAU! Miten en oo tänne aikaisemmin löytänyt :) Teillä on todella upea koti. Huomasin, että sulla on noi Pantonen värikortit, ootko tilannut mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tervetuloa seuraamaan juttujani :)Pantonen-postikortit olen tilannut Adlibris-verkkokaupasta.

   Poista
 6. V-A-U! Upea olkkari!
  Takka on upein, mitä olen koskaan nähnyt! Millä se on päällystetty ja mikä on väri? Voisin melkein tuunata meidän takan uusiksi... ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos :)
  Takka on Linnatulen Wilma-takka. Takanpinta on tasoitettu tarkoituksella "huonosti" ja pinta maalattu Tikkurilan Taika helmiäismaalilla, hopeapohjaan sävytetty värisävy Luna 2073.

  VastaaPoista
 8. Kiitos tuotetiedoista! :)
  Ajattelin ihan, että olette maalanneet takan jollakin struktuurimaalilla, kun siinä on tuo rouhea pinta. Tuo väri ja rouheus toimii tosi hyvin keskenään. Myös takkamalli on äärettömän kaunis. Vitsit, en saa silmiäni irti näistä kuvista, takka on niin täydellinen!

  Jos oikeasti uudistamme oman takkamme, saanko käyttää omassa blogissani kuvaa takastanne? Laitan linkit ja muut sun blogiin ja kerron, että nämä kuvat oli inspiraation lähteenä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takka myös siinä mielessä hyvä vaihtoehto, että se ei vie paljoa tilaa.
   Kyllä saat liittää kuvani blogiisi sisältäen linkin sivuilleni.

   Poista
 9. Niin upean näköstä teillä. Oletko itse suunnitellut vai miehesi? Milloin rakensitte talon? Mä niin odotan lisää kuvia teidän talosta =)

  ihanaa syksyä!

  T:jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista. Talon pohjaratkaisun olemme suunnitelleet mieheni kanssa yhdessä, sisustus on pääosin minun käsialaa. Paljon on myös miehen nerokkaita ratkaisuja joukossa :-) olemme muuttaneet taloon toukokuussa 2011. Lisää kuvia tulossa varmasti kodistamme :-)

   Poista

Kiitos kun jätit jäljen käynnistäsi. Kommentti ilahduttaa aina.