maanantai 1. lokakuuta 2012

Loiste-kranssi


Paperinarusta valmistui Loiste-kranssi. Tarvikkeita ei paljon tarvitse; ympyränmuotoinen rautakehikko, kahta eripaksuista paperinarua ja valosarja. Valmista tulee nopeasti.
Kranssi näyttää aika pieneltä, vaikka halkaisijaltaan se on himpun päälle 50cm. Korkea tila "syö" osan tavaroiden koosta.
Isompi versio styroksi-kaulakorusta valmistui myös viime viikolla Koru on niin kookas, että se vaatii jo vähän korkeutta alleen. Alemmas sijoitettuna se näytti jotenkin raskaalta.
Tosi hankala sijoittaa asioita seinälle korkeassa tilassa. Näidenkään sijoittelua ei sen kummemmin mietitty. Laitettiin siihen, missä ne näytti parhaalta. Kranssin täytyy olla mielestäni sidoksissa olohuoneen lipaston kanssa ja korun korkeus määrätyi vain sen mukaan, missä sen raskauden tuntu hävisi.

8 kommenttia:

 1. eli paperinarua kieputtelit vai liimailit?onko noin ohkasta paperinarua vai leikkasitko paksummasta.
  hienot "taulut" valoineen.
  teitkö styroxpallotkin itse, vai myydäänkö niit?

  VastaaPoista
 2. Paperinarua myydään monen paksuista, kranssissa toinen naru on ihan ohkasin ja toinen on siitä seuraavan paksumpi. Paperinaruvyyhdit leikataan 35cm pituisiksi pätkiksi. Paperinaruista tehdään nippuja niin että jokaiseen nippuun tulee 11 paksumpaa narua ja 2-4 ohutta. Paperinarunippu sidotaan keskeltä rautatankoon kiinni ohuella paperinarulla pari kierrosta. Sen jälkeen nippu taitetaan puoliksi ja samalla ohuella paperinarulla. Puoliksi taitettu nippu sidotaan noin 1 cm matkalta tankoon kiinni, sitten vain solmitaan nippu kiinni. Tällaisia nippuja tehdään aivan vieretysten koko kehikon ympäri. Tarvis varmaan kuvallisen selostuksen, vai?
  Kaulakorun oon tehnyt itse. Styroksipallot ostin askarteluliikkeestä, tein niihin ruuvillareiät. Upotin valkoisessa maalipurkissa. Maalin kuivumisen jälkeen pujotin narun.

  VastaaPoista
 3. ompa lämpimännäköinen olohuone.. värisävyt tekevät kotoisan tunnelman! :) UPEA.

  VastaaPoista
 4. Ihana naisellinen elegantti luukki, tykkään! :)

  VastaaPoista
 5. Kenen mallistosta ihana olohuoneen tapettinne on?

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit jäljen käynnistäsi. Kommentti ilahduttaa aina.