maanantai 31. joulukuuta 2012

Piparikakku

IMG_3267

IMG_3263

Joulunajan ehdoton suosikkikakku on tämä piparikakku.

Vuoraa ensin iropohjavuoka kelmulla.
Laita pohjalle kokonaisia pipareita nurin päin. (Itse käytin gluteenittomia pipareita)
Valmista massa:

1prk rahkaa
2prk Flora vispiä
1prk maustamatonta tuorejuustoa
sokeria

Jaa massa kahteen osaan.

Toiseen osaan tulee reilu puoli pussia omar-karkkeja paloiteltuna.
Toiseesn osaan tulee 1 levy Fazer sinistä sulatettuna.

Laita pipareiden päällä omarseos.
Sitten piparikerros (kokonaisia pipareita vieriviereen)
Pipareiden päällä fazer sininen-seos.
Lopuksi vielä piparikerros.

Pakasta kakku, ota sulamaan hyvissä ajoin ennen tarjoilua.
Ps.laita piparit aina nurinpäin, sillä kakku kumotaan pakastamisen jälkeen

1 kommentti:

  1. Vaikuttipas mielenkiintoiselta, tätähän pitää kokeilla!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit jäljen käynnistäsi. Kommentti ilahduttaa aina.