torstai 19. joulukuuta 2013

Piparikakku

(Postaus viime vuodelta.)
Tämä vaan on niin hyvää!

IMG_3267

IMG_3263

 Joulunajan ehdoton suosikkikakku on tämä piparikakku.

Vuoraa iropohjavuoka kelmulla. 

Laita pohjalle kokonaisia pipareita nurin päin. (Itse käytin gluteenittomia pipareita)

Valmista massa:
1prk rahkaa
2prk Flora vispiä
1prk maustamatonta tuorejuustoa
sokeria 


Jaa massa kahteen osaan.

Toiseen osaan tulee reilu puoli pussia omar-karkkeja paloiteltuna.
Toiseen osaan tulee 1 levy Fazer sinistä sulatettuna.

Laita pipareiden päällä omarseos.
Asettele kokonaisia pipareita vieri viereen omarseoksen päälle.
Laita pipareiden päälle fazer sininen-seos.
Lopuksi vielä piparikerros. 

Pakasta kakku, ota sulamaan hyvissä ajoin ennen tarjoilua.Ps.laita piparit aina nurinpäin, sillä kakku kumotaan pakastamisen jälkeen

Makoista joulunaikaa!

1 kommentti:

  1. Testattu on ja aivan tosi hyvä. Uusi pitää tehdä vielä jouluksi :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit jäljen käynnistäsi. Kommentti ilahduttaa aina.