maanantai 13. tammikuuta 2014

Halkokori


IMG_0167

IMG_0170

IMG_0183

IMG_0177

Ulkona paukkuu pakkanen, sisällä nautitaan takkatuleen lämmöstä.
Tähän asti takkahalot on kannettu ulkoa kainalossa tai laitettu milloin mihinkin kantopussiin.
Sopivaa halkokoria ei tuntunut lötyvän, sopuhintaan.
Kunnes joulunalla piipahdin Kempeleen joulutorilla, mistä tarttui mukaan tämä pärekori.
Tukeva, siro, kevyt, sopivan kokoinen, helppo kantaa, ajaton.
Hyvin käytännöllinen siis.

6 kommenttia:

 1. Löytämäsi halkokori on todella tyylikäs, olisi juuri sopiva meillekin. Löytysiköhän tekijätietoja tms. että voisin ostaa samanlaisen? Kiitos! :) t. AnneA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korissa ei ole mitään leimaa, mutta kävin katsomassa Kempeleen joulutuorin näytteilleasettajia niin halkokorin tekijä Kallekorviid. Googlatessa en löytänyt enempää tietoja. Mutta voit toki olla yhteydessä joulutorin järjestäjään ja yrittää sitä kautta saada tekijästä enemmän tietoa.

   Poista
 2. Hei
  Kivan raikas ja valoisa teillä. Katseeni kiinnittyi lehmännahka taljoihin lattioilla. Uudet matot ovat olleet jo pitkään mietinnässä. Useaan otteeseen olen miettinyt näitä taljoja. Meillä uros koira, joka makoilee paljon maton päällä. Miten nämä taljat toimisivat. Mitenkä huolto? Mahdolliset uroskoiran jättämät jäljet matolle, osaatko sanoa puhdistusmahdollisuuksista? Näitä taljoja ei ilmeisesti viedä ulos pakkaseen, pitääkö paikkansa? t. Taiska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Taljat on osoittautunut mitä parhaimmaksi mattovalinnaksi ikinä, juuri helppohoitoisuuden vuoksi. Siksi niitä onkin kertynyt jo kolme kpl :) Meillä ruokapöydän alla vaalea talja ja toiminut hyvin. Mustikkamehukaan ei ole kuin pyyhkäistä pois, sillä mehu jää kellumaan maton pintaan. Välillä käyn puistelemassa mattoa ulkona, ei pölyä juurikaan. Uskon että taljat toimii myös koiraperheessä mainiosti. Voin suositella :)

   Poista
  2. Kiitos viestistä. Sen verran kysyn, että mistä löysit nämä kivan vaaleat taljat?

   Koiraperheessä joutuu miettimään kaksi kertaa, millaisiin mattoihin haluaa satsata. Kuitenkin kun estetiikka on myös mukana, toki myös puhdistettavuus on erittäin tärkeä asia. Meillä pieni valkoinen russeli, josta lähtee karvalähtöaikana sellaista 1,5 cm pituista piikkimäistä karvaa, joka tunkeutuu joka paikkaan. Täytyypä lähteä mattokaupoille katsomaan näitä taljoja tarkemmin.
   Taiska

   Poista
  3. vaaleimman taljan oon ostanu Askosta. Iskussa myydään myös taljoja taitavat olla kooltaan hiukan isompia kuin nämä mun taljat, ainakin Oulun Iskussa näin.

   Poista

Kiitos kun jätit jäljen käynnistäsi. Kommentti ilahduttaa aina.