Ihana täyteläinen juustokakku, parasta juustokakkua mitä olen koskaan syönyt.
Kakku on tuhtia ja hyvin riittoisaa.
Kakku on saanut kovasti kehuja ja monet ovat olleet halukkaita saamaan ohjeen.
Tässäpä se.
New Yorkin
mustikkajuustokakku
Keksipohja:
300 g
digestivekeksejä
150 g voita
150 g voita
Juustoseos:
600 g
philadelphia-juustoa
2 ½ dl maitorahkaa
1 dl sokeria
1 dl maissitärkkelystä
2 tl vaniljasokeria
3 munaa
1 dl vispikermaa
200 g valkosuklaata
1 ½ dl mustikoita
2 ½ dl maitorahkaa
1 dl sokeria
1 dl maissitärkkelystä
2 tl vaniljasokeria
3 munaa
1 dl vispikermaa
200 g valkosuklaata
1 ½ dl mustikoita
-Säädä uuni 175
asteeseen.
-Murskaa keksit
hienoksi ja sekoita joukkoon sulatettu voi.
-Painele
keksimurut irtopohjavuoan (noin 24 cm halkaisija) pohjalle. Paista pohjaa uunin
keskitasolla noin 10 minuuttia ja anna jäähtyä.
-Vatkaa
philadelphia-juusto ja maitorahka tahnamaiseksi.
-Sekoita
joukkoon sokeri, maissitärkkelys ja vaniljasokeri.
-Hämmennä
joukkoon munat yksi kerrallaan ja viimeiseksi kuohukerma.
-Paloittele
suklaa ja sulata se vesihauteessa ja lisää taikinaan.
- Kaada taikina
keksipohjan päälle ja ripottele päälle mustikat.
- Paista kakkua
uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. (Peitä alumiinifoliolla, jos kakku
näyttää aiemmin kullanruskealta.)
- Sammuta uuni
ja anna kakun olla jälkilämmöllä noin 30 minuuttia.
Tarjoile ehdottomasti jääkaappikylmänä!
Jaaha, nyt tiedän mitä meillä seuraavaksi kokeillaan :) Juustokakut on aina herkkuja! :)
VastaaPoistaOi, kiitos ohjeesta! Vaikuttaa siltä, että tätä on kokeiltava! :)
VastaaPoistaOi lempparikakkua uudemmalla reseptillä, täytyy kyllä kokeilla :D
VastaaPoistakiitos!! tätä niin kokeillaan.. ;)
VastaaPoistaOi, herkullista! Tätä on testattava ;)
VastaaPoistaNäyttää kyllä tosi herkulliselta! Pakko kanssa kokeilla jossain välin :) kiitos reseptistä!
VastaaPoistaIhanaa varmasti! Pitääpä joskus testata:)
VastaaPoistaSipu:)